середу, 16 листопада 2016 р.

Останній семінар працівників ЦБС в Бережанській центральній районній дитячій бібліотеці....





 «Бібліотека – як один із центрів патріотичного виховання підростаючого покоління» – така тематика семінару, який  проведено  3 листопада в центральній  районній  бібліотеці для дітей ім. Лесі Українки.


В ході семінару висвітлювалися  питання підходів  та  принципів патріотичного виховання  юного користувача бібліотеки.

Досвідом ділилися працівники бібліотеки – О. В. Чибрас -  заст. директора ЦБС  по роботі з дітьми,  Н.Г. Капуста – бібліотекар читального залу. Огляд нових  надходжень «Героїзм сьогодення у вітчизняних виданнях»  зробила зав. відділом обслуговування центральної районної бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка О.В. Когут.



В рамках семінару  організовано годину цікавих зустрічей «Патріотизм – ділами і устами наших земляків». Нашими гостями були:  учасник АТО В. Якимів, художник-дизайнер  С. Нестеренко та бібліотекар-бібліограф Т. Тремба, кожен з яких  в своїх виступах  акцентував увагу на значення патріотичного виховання підростаючого покоління в сьогоднішні дні, а також розповіли про те як книга та читання допомагає у житті.





Присутні  мали змогу оглянути  виставку художніх робіт С. Нестеренко на патріотичну тематику та залишити свої відгуки. 

У підготовці художньої частини посприяла  бібліотекар  ЗОШ І-ІІІ ст.  № 2 м. Бережани Потічко Б.В., де прозвучали вірші та пісні патріотичної тематики у виконанні наших  читачів -  учнів  10-х класів Оленки Чорної, Тані Дуди, Лілі Мигдаль.



Модератором  години цікавих зустрічей  була методист ЦБ О.І. Паньків.

З виробничими питаннями виступила зав. методвідділом  Бережанської ЦБС Л.І. Матус

В роботі семінару взяв участь директор ЦБС Б.В. Була.



Немає коментарів:

Дописати коментар