вівторок, 12 листопада 2013 р.

Лідія Яніцька - дизайнер з Бережан


          У рамках Львівського тижня моди (Lviv Fashion Week. Весна/літо 2014) в столиці Західної України – Львові – відбулися покази колекцій дизайнерів України,  Польщі та інших країн світу. Серед них була й уродженка Бережан, дизайнер і модельєр, власниця салону  з пошиття весільного та вечірнього одягу «Вікторія» Лідія Яніцька.  Наша талановита землячка презентувала публіці вишукані вечірні плаття для справжніх леді у класично-романтичному стилі із вишивкою й стразами, що сподобались багатьом присутнім.

 
             Колекцію вечірніх суконь Ліди Яніцької у класично-романтичному стилі серед професійних моделей представляла її дочка модель Вікторія Яніцька – студентка Тернопільського національного педуніверситету ім. В. Гнатюка.

 

                 Участю в такому грандіозному заході Лідія та її дочка Вікторія Яніцькі надзвичайно задоволені.
                 За словами модельєрки, вона вже давно мріяла представити свої творчі роботи – розкішні й елегантні вечірні сукні чорного й червоного кольорів – шанувальникам моди у Львові. До цього у Тернополі на модних показах вона вже кілька разів презентувала весільні та вечірні плаття, що мали тут неабиякий успіх.


               Дуже хотілося їй побувати на Львівському тижні моди. Цьогоріч мрія стала реальністю!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар