середу, 12 червня 2013 р.

До Дня журналіста - почесна грамота


          Журналісти є тими людьми,  праця яких завжди пов'язана з творчістю. Вони, як ніхто інший,  оперативно відгукуються на актуальні проблеми сьогодення. Слово журналіста має особливу вагу, тому воно повинно бути правдивим та аргументованим. Саме таким його  треба сприймати.
 
 
           З нагоди Дня журналіста в актовому залі Тернопільської обласної ради представники обласної влади, обласної організації Національної спілки журналістів України, Національної ради з питань телебачення і радіомовлення урочисто привітали працівників засобів масової інформації Тернопілля з професійним святом.
 
 
         Зворушливими були миті нагородження ветеранів журналістської ниви, найбільш активних представників ЗМІ нашого краю, серед яких була і редактор Бережанського радіомовлення Тетяна Будар (Бідзіля).
 
 
       За високий професіоналізм і самовіддану працю, принципове відстоювання демократичних завоювань і свободи слова на Тернопільщині, активну творчу енергію у висвітленні різноманітних сфер діяльності краян та з нагоди професійного свята п. Тетяна Будар(Бідзіля) нагороджена  Почесною грамотою Національної спілки журналістів України.
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар