четвер, 30 серпня 2012 р.

Семінар бібліотекарів

Духовність - це внутрішній світ людини.
Духовні цінності... духовне відродження - слова говорять самі за себе.
І саме про відродження духовності йшла мова на семінарі бібліотечних працівників району "Джерела відродження духовності - відродження України", який організувала Бережанська районна бібліотека для дітей.
 

Насиченою вщент була програма семінару - від повчань духівника о. Василя Онищука до виступів запрошених гостей - вчительки християнської етики Т. Є. Сеньчик, директора навчальної частини виховної колонії П. М. Довбенка, консультацій фахівців районної бібліотеки О. В. Чибрас, Н. Г. Капусти, О. І. Паньків.


Учасники і гості семінару мали можливість побувати на екскурсії по місцях історичного та духовного рівня, яку майстерно провела учений секретар ДІАЗу Н.І.Волинець. Бо ж Духовність - це Вершина, до якої потрібно йти все своє життя. Це - дійсно Храм людської душі, Храм відродження України.






А вершиною семінару став тренінг для бібліотекарів району "Бібліотека і бібліотекар в електронному світі, Ефективні прийоми пошуку інформації в Інтернет. Значення бібліотек у розвитку якісного краєзнавчого та духовного контенту", вміло проведений фахівцями Тернопільської обласної бібліотеки для молоді Світланою Воробель та системним адміністратором п. Борисом.



ЩИРО ВДЯЧНІ ВСІМ ГОСТЯМ І УЧАСНИКАМ СЕМІНАРУ!

1 коментар: